Hoe de queeste begon

In 2006 zat ik in een opleiding voor spirituele en mediamieke groei en het medium dat die opleiding gaf zei eens tegen mij: 'Marcel, je moet naar Peru".

Ik nam dat zonder daar verder op in te gaan serieus en vroeg me telkens af: waarom dan, hoe dan en wanneer dan. Destijds was ik me nog zo niet zo bewust van mijn innnerlijk weten (intuitie), ik voelde hhet moemtn en al die antwoorden niet. Daarop maakte ik een afspraak met de spirit-wereld: "ik wil wel e ik ben bereid te gaan, laat mij het juiste moment maar weten". EN ik dacht er eigenlijk niet meer aan, tot een zonnige dag in mei 2010. 

Ik kreeg een telefoontje, maar omdat ik aan het lesgeven was, kon ik niet opnemen.Op het moment dat ik mijn voicemail afluisterde was het precies 12.03 uur. Een vriendin belde. Zze stond op dat moment in Cairo op het vliegveld om naar Nederland  te vliegen. Ze had een grooep begeleid op een spirituele reis door Egypte. Ze zei "Marcel, ik hoop dat je dt op tijd hoort, ik ga binnnekort naar Peru met een groep en één deelnemer is afgevallen. Je mag dit ticket hebben. BEl me voor 12.00 uur terug, daarna zit ik in het vliegtuig".

Er gingen twee dingen door me heen, een opperste opwinding "dit is het moment" en "jammer van dat gratis ticket, maar geen probleem, ik kop zelf wel een ticket. Dit is het moment".

Drie weken ater vloog ik naar Lima - min of meer onvoorbereid - voor 3 weken Peru. Ik had wel een hostel in Cusco afgesproken "El Grail" en Ätlantis" en contact gelegd met een sjamaan.