Skip to main content

Proclaimer

Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. De inhoud van deze website en de schrijfsels zijn met de grootste zorg en aandacht samengesteld en representeren mijn gedachtengoed en mijn ervaringen die eraan ten grondslag liggen. Dit gedachtegoed en alle hieruit voorkomende concepten, modellen, werkwijzen en toepassingsgebieden zijn gebaseerd op ruim 25 jaar van intensief zelfonderzoek, uitproberen en integreren. Derhalve valt het gedachtegoed onder het Intellectueel eigendom van Marcel Hermsen en geldt op alle teksten op deze website copyright. 

Om bewustwording aan te wakkeren, ben ik voorstander van het delen van kennis, verworven inzichten, ervaringen en wijsheid. Voel je je geïnspireerd door de inhoud op de website en wil je dit voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en groei inzetten, voel je dan vrij om dit te doen  Ik nodig je van harte uit om jouw ervaringen te delen met bronverrmelding en terug te koppelen, zodat wijsheid zich kan vermeerderen.

Op het moment dat je het naar derden of commercieel, bijvoorbeeld voor een training of workshop wilt gebruiken, informeer dan vooraf naar de mogelijkheden.

Zodra ik instem met jouw voornemen, adviseer ik je om een en ander eerst zelf te onderzoeken, zelf te ervaren en zelf te integreren. Door het je eigen te maken, wordt jij het gedachtengoed op jouw manier. En, ik vraag je om jouw ervaringen terug te koppelen.

Hartelijk dank

Marcel Hermsen