Referenties

Wat anderen over mij zeggen

 

"Marcel heeft mij op een rustige, spontane en intuïtieve manier begeleid naar inzicht dat ik nodig had om weer een stukje verder te reizen in mijn leven. Zijn begeleiding is positief en zorgde ervoor dat ik mijn talent en missie kon zien, voelen en vasthouden. Tegelijkertijd schuwt Marcel niet om de 'pijnpunten' aan te halen - om dát aan te raken waar je zelf liever niet aankomt".

Corine, persoonlijke en relatiecoach ~


"Ieder van de groep kwam op een tactvolle wijze aan de beurt en tot zijn recht om zijn leerdoelen te kunnen verwezenlijken. Positieve stimulans voor ieder persoonlijk. Alle oefeningen direct toepasbaar in de praktijk. Veel waardevolle handvatten gekregen waar de medewerkers en ik zelf mee verder kunnen!".

~ Eric, Telecommanager ~


"Marcel weet op een betrokken en gedreven wijze mensen inzicht te verschaffen en na te laten denken over hun eigen deelname in de eigen professionele omgeving. Hij is zeer sterk in het zoeken van nieuwe invalshoeken en het leggen en uitleggen van verbanden. Vanuit vertrouwen weet hij mensen in beweging te brengen en in zijn openhartige benadering is hij scherp en trefzeker. Het is een plezier en verrijkend om met hem te werken".

~ Jeroen, trainingsacteur / trainer / co-trainer ~


"Marcel is geïnteresseerd, vakkundig, straalt rust uit en is betrokken. Hij haalt het beste uit je door de vraag achter de vraag te stellen. Hiermee weet hij orde te scheppen in de diversiteit aan gedachtepatronen".

~ Mart, senior engineer ~


"Marcel heeft ons enorm geholpen om onze klanten beter te helpen en onze mensen meer bewust te laten zijn van hun belemmeringen en ontwikkelpunten".

~ Jeroen, teamcoördinator ~


 "Ik kan Marcel zeker aanbevelen als trainer/coach voor transitie vraagstukken".

~ Wim, interim IT-manager ~


"Marcel is iemand die steeds op zoek is naar de echte drijfveren en intenties van zichzelf, hij zoekt continu naar de “kern”, wat maakt dat hij de dingen doet die hij doet. Hij maakt daarbij gebruik van verschillende energieën en denkpistes. Hij stopt niet bij een eerste antwoord, maar zoekt verder naar die “kern”. De inzichten die hij daarbij opdoet gebruikt hij om anderen te helpen in hun proces van zijn en in hun proces van veranderen. Werken met Marcel is als wandelen in een gang met vele deuren, die één voor één worden geopend om te kijken of daar iets inzit voor je eigen groei. Hij doet dit met respect voor je eigen opvattingen, maar daagt je uit op zoek te gaan naar je eigen “kern” en intenties".

~ Peter, burn-out coach ~


"Marcel is a great inspiration for people who seek more balance in life and work. He shows excellent coaching skills and has a warm and open personality. It is wonderful to work with him!"

~ Caroline, schrijver, spreker en moon life coach ~