Uurwerk

Foto Marcel HermsenHallo, ik ben Marcel Hermsen. Na 12,5 jaar met veel plezier in loondienst gewerkt te hebben, heb ik op 1 mei 2004 Indigo Coaching opgericht om gehoor te geven aan mijn innerlijke drijfveer om mensen te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei. Een rode draad in mijn leven is mijn nieuwsgierigheid naar de menselijke natuur en hoe processen werken. Ook mijn zoektocht naar spirituele- en levenswijsheid is een rode draad. Op enig moment besefte ik dat ik een verbinding met spirituele bronnen heb. Ook heb ik een bepaalde sensitiviteit om disharmonie en obstakels in en tussen mensen gewaar te worden.

Mijn kernwaarden zijn onafhankelijkheid, groei, zingeving en vernieuwing.

Mijn hele leven staat in het teken van transformatie, met de intentie om bij mezelf te komen. Is het ene nauwelijks afgerond dan dient het volgende zich alweer aan. Met name de laatste van meerdere levensveranderende gebeurtenissen waren triggers die leidden tot een diepgaand proces van zelfonderzoek en transformatie. Hierbij reflecteerde ik o.a. vanuit verschillende invalshoeken. Mijn verworven (zelf)inzichten leidde ertoe dat ik zelfbewuster werd en makkelijker bij mezelf kon blijven, waardoor kan ik de leiding in mijn kon leven nemen en houden. 

Zelfinzicht is de sleutel tot zelfbekrachtiging en zelfleiderschap

Mijn decennialange queeste naar waarheid en wijsheid, mijn (levensveranderende) ervaringen en mijn doorgemaakte transformatieproces hebben mij veel inzicht en bewustwording gebracht. Dit deel ik graag met anderen. Ik krijg energie van anderen ondersteunen en begeleiden bij hun proces van bewustwording, transformatie en zelf-bekrachtiging, zodat ook zij op een eigen wijze vanuit hun essentie (kern) de leiding (regie) in hun leven kunnen nemen.