Uurwerk

Transformatie-Lab is ontstaan na mijn laatste levensveranderende gebeurtenis. Doordat ik zelf een leidraad miste om mijn leven opnieuw op te bouwen, heb ik dit zelf moeten uitvinden. Daarmee kan ik nu van betekenis zijn voor diegene die ook in zo’n situatie zitten en richting en de leiding in hun leven willen. Met Transformatie Lab bied ik een ervaar- en ontdekomgeving voor mensen die in eigen tempo een nieuwe richting willen vinden en vormgeven. Denk hierbij aan mensen die een levensveranderende of levensbedreigende gebeurtenis hebben meegemaakt of (young)professionals die 'vastlopen' en nu echt vanuit hun essentie van zinvolle betekenis willen zijn. Jouw ontwikkel- en groeiproces ondersteun ik, vanuit de intentie dat je hier zlefleidend in wordt, met mijn manier van werken.

individuel icon 1
In een klankbordgesprek gaat het om de ongedwongen sfeer waarin je alle rust, ruimte en tijd hebt om je verhaal te doen en om te delen wat je wilt delen. 

Coaching icon
Coaching en mentoring zijn beiden expressies van persoonlijke begeleiding. In essentie gaat het om jouw coachvraag en het proces van transformatie en groei.

Zelfleiderschap
Een opstelling is een prachtige manier om te ervaren en jezelf te verbinden met je essentie. Ik begeleid drie vormen van opstellingen.