Coaching en mentoring eagle eye 2

Coaching & Mentoring

Coaching icon
Coaching en mentoring zijn beiden expressies van persoonlijke begeleiding. In essentie gaat het om jouw coachvraag en het proces van transformatie en groei.

Als je jouw coachvraag niet kunt formuleren, dan openbaart die zich vaak in de onderlinge uitwisseling. Soms vertrekken we van jouw vraag of we laten gewoon ontstaan wat er ontstaat.

Samen verkennen we jouw vraag of 'probleem' en gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag, de kern die om aandacht vraagt. 

Dit kan een ander gedrag zijn, maar ook manieren om met tegenslagen, conflicten en emoties om te gaan. Daar dienen de thema's zich aan die om aandacht vragen. Het krijgen van inzichten is fantastisch, maar het blijft alleen maar leuk als je er niets mee doet. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt, voor wat je wilt veranderen en bereiken en wat je ermee doet, ik help je bij de transformatie en bij het bereiken van wat jij wilt. Hierbij zet ik al mijn expertise, kwaliteiten en talenten in. Transformatie is een proces en ik werkt alleen op basis van wederzijds commitment. Dat betekent dat ik geen kant-en-klare oplossingen of antwoorden geef.

Mentoring is een vorm van ondersteunen die is gebaseerd op mijn eigen doorleefde ervaringen en de daaruit opgebouwde expertise en wijsheid

Ik help je bij het implementeren om te komen tot zelfleiderschap.