Klankbord schutting

Klankbording

individuel icon 1
In een klankbordgesprek gaat het om de ongedwongen sfeer waarin je alle rust, ruimte en tijd hebt om je verhaal te doen en om te delen wat je wilt delen. 

Soms heb je behoefte aan iemand die vooral luistert en misschien af en toe iets vraag of 'iets teruggeeft'. Aan iemand die op jou is afgestemd en je erkent in wat je deelt. Alles is goed en alles mag er zijn. De bedoeling van een klankbordgesprek (een goed gesprek) is dat - mede doordat je jezelf hoort praten en door mijn vragen en terugkoppeling - jij je bewust wordt van jezelf, van wat er in jou omgaat wat erkent wil worden. Meestal is dit iets wat in jou om aandacht vraagt, waarvan je je nog niet bewust bent. Of waarvan je je wel bewust bent, maar dat nog niet hebt toegelaten. Op basis van gelijkwaardigheid gaan we in gesprek waarin jij alle ruimte krijgt.

Ik laat je verschillende perspectieven zien en ervaren, ik haal dingen 'boven water' en ik leg verbanden. Dit kan soms confronterend voor jou zijn, maar jij bepaald jouw grens en wat jij wilt.