Opstellingen poppetjes

Opstelling

Zelfleiderschap
Een opstelling is een prachtige manier om te ervaren en jezelf te verbinden met je essentie. Ik begeleid drie vormen van opstellingen.

Een thema-opstelling

Jij rijkt het thema aan waarin je inzicht en bewustwording wil ervaren. Ik stel intuïtief een opstelling op en leg je dit voor. Je kunt hierbij denken aan het opstellen van:

  • emoties zoals: onzekerheid, angst, onzekerheid, durf, maar ook plezier, vreugde en vertrouwen
  • zingevingsvragen, bijvoorbeeld: wat wil die ene bepaalde gebeurtenis mij misschien duidelijk maken
  • objecten die 'iets' voor jou representeren
  • kwaliteiten en talenten.
  • conflicten en rollen, bijvoorbeeld: je werkomgeving
  • keuzes
  • Intenties en doelstellingen en de obstakels en weerstand die je ervaart.

In een opstelling ervaar je vanuit verschillende opgestelde rondom je thema verschillende perspectieven op jouw thema of vraag. Je komt zelf tot inzichten om een volgende stap te kunnen maken in je ontwikkeling of groei.

Een opstelling duur gemiddeld 1 - 1,5 uur.

 

Levenspad-opstelling

Samen leggen we jouw levenspad. We stellen hierbij verschillende thema's, woorden, gebeurtenissen, personen, obstakels of objecten op die voor jou iets vertegenwoordigen in relatie tot je levenspad. Elementen die als het ware om je aandacht (heelwording) vragen en door jou ervaren willen worden. 

Een opstelling duur gemiddeld 1 - 2 uur.

 

Tree of Life opstelling

In een Tree of Life opstelling wordt je levenspad volgens de Maya Tzolkin opgesteld. Je levenspad bestaat uit 13 archetypen en 13 tonen die samen jouw energetische blauwdruk vertegenwoordigen van intentie tot bestemming. 

Ook afgeleide opstellingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld een intuïtieve archetype opstelling rondom een bepaald thema. Maar ook een intuïtieve archetype opstelling, waarin ervaren mag worden wat op dat moment ervaren mag worden.

Een opstelling duur gemiddeld 1,5 - 2 uur.

 

Familie opstellingen

Ik doe geen familieopstellingen, wel soms opstellingen met de voorouderlijn.