Skip to main content

Werkwijze

Werken met mij is vergelijkbaar met werken aan jezelf. Vanuit mijn afstemming, laat ik mij leiden en neem je mee in wat zich aandient. Dit kan impact op je hebben. Als je vooraf een korte kennismaking wilt of naderhand vragen hebt, dan is daar ruimte voor.

Ik werk intuïtief en vindingrijk met wat er NU is, omdat dit het beste bij mij past en omdat ik dan het beste kan aansluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt. Mijn uitgangspunt is dat alle antwoorden in jezelf liggen en ik help je die te vinden en zet me daar volledig voor in. Kant en klare antwoorden of oplossingen (zgn. quick fixes) geef ik niet, omdat jij daar niet mee geholpen bent. Jij bent zelf verantwoordelijk voor wat je wilt, je keuzes en het aangeven van jouw grenzen.

Mijn benadering is respect- en liefdevol. Mijn aanpak kenmerkt zich doordat ik vooral - invoelend - luister, waar neem en daarop anticipeer. Samen met jou wil ik de vraag achter je vraag - de kern van de stagnatie - vinden. Soms verras ik je met nieuwe, uitdagende of confronterende invalshoeken die je helpen om zelf tot inzicht en antwoorden te komen. Ik zie patronen en leg verbanden en kan complexe situaties vertalen naar inzicht en begrip. Het begint immers bij jou bewustwording van de situatie, het 'saboterende' mechanisme achter je gedrags- en gewoontepatronen en jouw aandeel daarin.

Mijn streven is om jou te helpen om zelfbekrachtigend in je zelfleiderschap te zijn, zodat je kunt blijven groeien in bewustzijn en je het pad van je Ziel kunt blijven volgen.

Net als een kunstenaar de beschikking heeft over een pallet aan kleuren en verschillende kwasten en vaardigheden, beschik ik over ruime ervaring, expertise en een pallet aan mogelijkheden (methoden, hulpmiddelen, technieken et cetera) om in te zetten en om je te voeden in en begeleiden bij jouw ontwikkel- en groeiproces.

Ik werk graag met mensen die JA zeggen naar zichzelf. Mensen die diep willen gaan om vanuit die diepte - de kern - nieuwe richtingen en wegen te vinden waarin je expressie kunt geven aan wie je écht bent en waar je écht voor staat.