Manier van werken Magie

Mijn manier van werken

Ik werk intuïtief en met wat er NU is, omdat dit het beste bij mij past en omdat ik dan het beste kan aansluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt. Jij bent zelf verantwoordelijk voor wat je wilt en het aangeven van jouw grenzen. Kant en klare antwoorden of oplossingen (zgn. quick fix) geef ik niet, omdat jij daar niet mee geholpen bent. Mijn uitgangspunt is dat alle antwoorden in jezelf liggen en ik help je die te vinden en zet me daar volledig voor in.

Mijn benadering is respectvol en liefdevol. Soms verras ik je met nieuwe of confronterende invalshoeken. Ik werk ook met krachtige thema-opstellingen. Mijn aanpak kenmerkt zich doordat ik vooral luister en observeer, uitdagende vragen stel, soms confronteer om tot bewustwording en leiderschap te komen. Ik ben intuïtief en in staat om samen met jou de vraag achter je vraag te achterhalen en je te verrassen met nieuwe invalshoeken die je helpen om zelf tot inzicht en antwoorden te komen.

Elk mens is uniek en daarom werk ik niet met een vast gestructureerde aanpak of vaste trajecten van X sessies. Daar geloof ik niet in.

Mijn aanpak kenmerken zich o.a. ook door het op intuïtieve en vindingrijke wijze tot de kern komen. Of anders gezegd, de vraag achter de vraag - de blokkade, het 'probleem' - inzichtelijk maken. Ik luister aandachtig en neem waar en anticipeer vanuit verschillende perspectieven. Ik zie patronen en leg verbanden en kan complexe situaties vertalen naar inzicht en begrip. Het begint immers bij jou bewustwording van de situatie, het 'saboterende' mechanisme achter je gedrags- en gewoontepatronen en jouw aandeel daarin. Net als een kunstenaar beschik ik over een pallet aan mogelijkheden (tools, methoden) om in te zetten en om je te voeden. Lees gerust eens wat anderen over mij zeggen.

Ik werk graag met mensen die JA zeggen voor zichzelf. Mensen die tot de kern willen gaan om vanuit die kern nieuwe richtingen te vinden waarin ze expressie kunnen geven aan waar zij écht voor staan.