Uurwerk

Wat ik kan betekenen

Mijn Life Changing Experiences en mijn proces van Persoonlijke Innovatie waren mijn grootste leermeester. Door dit proces te observeren en erop te reflecteren te heb ik een grote ontwikkeling en groei doorgemaakt. Dit geeft mij bewustwording en wijsheid gebracht vanuit mijn eigen ervaringen. Dan heb k het over ervaringen waaraan een tegenslag, een obstakel, een teleurstelling, de dood of een onzekerheid/angst aan ten grondslag lag en soms nog ligt. Dit heeft ertoe geleid dat ik patronen en gewoonten ben gaan onderzoeken en ontdekken en vandaaruit manieren heb gevonden hoe met die disharmonie in mijn leven. Dit heeft me geleerd zelf de leiding in mijn leven te nemen, vanuit mijn hartsgevoel. Op dit vlak liggen mijn passie, enthouasisme en deskundigheid waarmee ik jou kan zien, erkennen en steunen in jouw proces van transformatie en groei. Niet tot wie of wat je wilt zijn, maar tot wie je in essentie bent.

individuel icon 1
In een klankbordgesprek draait het om jou, jSoms heb je behoefte aan iemand die gewoon alleen luistert en misschien af en toe iets vraag of 'iets teruggeeft'.

Coaching icon
Coaching en mentoring zijn beiden expressies van persoonlijke begeleiding. In essentie gaat het om jouw coachvraag en het proces van transformatie en groei.