Skip to main content

Proclaimer

Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mijn intentie met deze website is het delen van ervaringen en verworven inzichten. Dit kan andere inspireren. 

De inhoud van deze website en de blogs zijn met de grootste zorg en aandacht samengesteld en representeren mijn gedachtegoed, mijn ervaringen en mijn verworven inzichten die eraan ten grondslag liggen. Dit is gebaseerd op ruim 25 jaar van intensief zelfonderzoek, schaduwwerk en integreren. Derhalve valt het gedachtegoed onder het Intellectueel eigendom van Marcel Hermsen en geldt op alle teksten op deze website copyright. 

Om bewustwording aan te wakkeren, ben ik voorstander van het delen van kennis, verworven inzichten, ervaringen en wijsheid. Voel je je geïnspireerd door de inhoud op de website en wil je dit voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en groei inzetten, voel je dan vrij om dit te doen  Ik nodig je van harte uit om jouw ervaringen te delen met bronvermelding en terug te koppelen, zodat wijsheid zich kan vermeerderen.

Je bent en blijft verantwoordelijk voor jouw keuzes. De inhoud van deze website is geen advies. Neem niets zomaar aan of over en onderzoek het zelf.