Skip to main content

Over mij

Hallo, ik ben Marcel Hermsen. Van nature ben ik nieuwsgierig naar het waarom dingen gebeuren. Deze nieuwsgierigheid komt voort uit mijn overtuiging dat alle intense en ingrijpende dingen die er in mijn leven zijn geweest een bedoeling hadden. Niets gebeurt zomaar, ook al wordt die diepere bedoelig vaak pas veel later duidelijk. Dit heeft me langs allerlei zienswijzen, ervaringen en perspectieven geleid. Eigenlijk was dit een zoektocht naar mezelf.
Zelfinzicht is de sleutel tot zelfbekrachtiging en zelfleiderschap

Mijn decennialange zoektocht naar mijzelf, mijn levensveranderende ervaringen en mijn doorgemaakte transformatieprocessen hebben mij een verruiming van (zelf)inzicht en (zelf)bewustzijn gebracht. Zo leidde mijn Ziel mij ook naar de Tzolkin en op het shamanistische pad naar verschillende krachtplaatsen in Peru en Bolivia. Hierdoor is de verbinding met mijn 'roots' en de 'spirits' helderder en krachtiger geworden.

Kernwaarden: autonomie, harmonie en groei.

Passie en missie gaan over mensen helpen om zelfbekrachtigend en zelfleidend te zijn op hun levenspad. 

Ik krijg energie van anderen ondersteunen en begeleiden bij hun proces van bewustwording, transformatie en zelfbekrachtiging, zodat ook zij op een eigen wijze vanuit hun essentie de leiding (regie) in hun leven kunnen nemen. Op enig moment besefte ik dat ik intuïtief ben aangelegd en een zekere sensitiviteit heb om disharmonie en obstakels in en tussen mensen gewaar te worden en verschillende perspectieven zie om de harmonie te herstellen.