hummingbird 11

Over mij

Foto Marcel Hermsen new

Hallo, ik ben Marcel Hermsen. Van nature ben ik nieuwsgierig naar 'hoe de dingen werken' en wil ik de menselijke natuur, (gedrags)processen en het leven begrijpen. Deze rode draad komt voort uit mijn zoektocht naar spirituele en levenswijsheid. Op enig moment besefte ik dat ik intuïtief ben aangelegd en een bepaalde sensitiviteit heb om disharmonie en obstakels in en tussen mensen gewaar te zijn en de harmonie te herstellen.

Ik heb meerdere levensveranderende ervaringen doorgemaakt. Met name mijn laatste intense levensveranderende en levensbedreigende ervaring leidde tot een diepgaand proces van zelfonderzoek en transformatie. Sindsdien hebben zelfonderzoek, ontwikkeling en groei een nog belangrijkere plaats in mijn leven. Het heeft mij op vele vlakken zelfinzicht en zelfbewustzijn gebracht. 

Zelfinzicht is de sleutel tot zelfbekrachtiging en zelfleiderschap

Mijn decennialange queeste naar waarheid en wijsheid, mijn levensveranderende ervaringen en mijn doorgemaakte transformatieprocessen hebben mij veel (zelf)inzicht en bewustwording gebracht. Zo leidde mijn Ziel mij ook op het shamanistische pad, dat mij naar verschillende krachtplaatsen in Peru en Bolivia bracht. Hierdoor is de verbinding met mijn 'roots' en de Geesteswereld helderder en krachtiger geworden.

Mijn kernwaarden zijn autonomie, harmonie en groei.

Mijn passie en missie gaan over mensen helpen om zelfbekrachtigend en zelfleidend te zijn op hun levenspad. 

Ik krijg energie van anderen ondersteunen en begeleiden bij hun proces van bewustwording, transformatie en zelfbekrachtiging, zodat ook zij op een eigen wijze vanuit hun essentie (kern) de leiding (regie) in hun leven kunnen nemen. Door de jaren heen heb ik een eigen manier van werken ontwikkeld.

Benieuwd naar ervaringen van anderen, lees dan Wat anderen over mij zeggen.