hummingbird 11

Over mij

Foto Marcel Hermsen new

Hallo, ik ben Marcel Hermsen. Van nature ben ik nieuwsgierig naar 'hoe de dingen werken' en wil ik de menselijke natuur, (gedrags)processen en het leven begrijpen. Deze rode draad komt voort uit mijn zoektocht naar spirituele en levenswijsheid. Op enig moment besefte ik dat ik intuïtief ben aangelegd en een bepaalde sensitiviteit heb om disharmonie en obstakels in en tussen mensen gewaar te zijn en de harmonie te herstellen.

In 2000 had ik mijn eerste bewuste levensveranderende ervaring met een transformatieproces tot gevolg. Sinds dat moment hebben zelfonderzoek, ontwikkeling en groei een belangrijke plaats in mijn leven. Het heeft mij op vele vlakken zelfinzicht en zelfbewustzijn gebracht. 

Zelfinzicht is de sleutel tot zelfbekrachtiging en zelfleiderschap


Sindsdien heb ik meerdere levensveranderende ervaringen en intensieve transformatieprocessen doorgemaakt, waardoor ik mijn leven opnieuw moest uitvinden en opbouwen. Klaarblijkelijk horen transformatie en ik bij elkaar. Is het ene nauwelijks afgerond dan diende het volgende zich al weer aan. Met name mijn laatste levensveranderende (driemaal levensbedreigende) gebeurtenis leidde tot een diepgaand proces van zelfonderzoek en transformatie. 

Mijn decennialange queeste naar waarheid en wijsheid, mijn (levensveranderende) ervaringen en mijn doorgemaakte transformatieprocessen hebben mij veel (zelf)inzicht en bewustwording gebracht. Zo leidde mijn Ziel mij ook op het shamanistische pad, dat mij naar verschillende krachtplaatsen in Peru en Bolivia bracht. Hierdoor is de verbinding met mijn 'roots' en de Geesteswereld helderder en krachtiger geworden.

Mijn kernwaarden zijn autonomie, harmonie en groei.

Mijn passie en missie gaan over mensen helpen om zelfbekrachtigend en zelfleidend te zijn op hun levenspad. 

Ik krijg energie van anderen ondersteunen en begeleiden bij hun proces van bewustwording, transformatie en zelfbekrachtiging, zodat ook zij op een eigen wijze vanuit hun essentie (kern) de leiding (regie) in hun leven kunnen nemen. Door de jaren heen heb ik een eigen manier van werken gevonden.

Benieuwd naar ervaringen van anderen, lees dan Wat anderen over mij zeggen.